Waarom kiezen voor Expotis?

Waarom kiezen voor het Expotis Real Estate systeem? We zetten de belangrijkste voordelen van onze makelaar software en dienstverlening voor u op een rij.

Maatwerk design en ontwikkeling

Expotis staat voor maatwerk. We zorgen voor een ontwerp van uw makelaar website dat geheel afgestemd is op uw behoeften. Geen standaard templates, maar een professioneel grafisch design, gericht op uw clientèle. We werken bovendien samen met ervaren interactie designers en zorgen zo voor een makelaar website waarin de gebruikerservaring voorop staat. Het vinden van de juiste objecten en het zoekproces moeten snel en intuïtief te verlopen. Wij zorgen voor een design dat perfect aansluit.

Alles is mogelijk

Bij Expotis bent u niet gebonden aan standaard functionaliteit, maar bepaalt u zelf de mogelijkheden van uw makelaarwebsite. In overleg met u ontwikkelen wij uw makelaarwebsite met precies die functies die gewenst zijn. Veel standaard makelaar software systemen bieden u slechts standaard indelingen. Bij Expotis werkt het anders. Wij ontwikkelen uw systeem zodanig dat alles perfect is afgestemd op uw unieke situatie.

Eenvoudig door uzelf te beheren

De Expotis makelaarsoftware is door ons ontwikkeld met het oog op gebruikersvriendelijkheid. U hoeft absoluut geen programmeerkennis te hebben. Met een handomdraai heeft u uw objecten en uw woningpresentatie online. U hoeft ook geen software te installeren: de beheeromgeving werkt gewoon via uw internet browser. Komt u toch ergens niet uit, dan kunt u ons altijd bellen voor hulp op afstand.

Blijvende betrokkenheid

Voor Expotis is uw makelaarwebsite nooit af. U groeit, en wij groeien mee. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, en passen die toe op uw makelaarwebsite. Wellicht is er na een aantal maanden na het beginnen van uw makelaarwebsite een aanpassing of een uitbreiding noodzakelijk? Geen probleem. Wij staan voor u klaar en helpen u. 

Een goede relatie

Expotis denkt actief met u mee. We geven advies over uw internet marketing, zoekmachine optimalisatie en over verdere verbeteringen van uw makelaarwebsite. Advies en kennisdeling is bij ons gewoon 'part of the deal'.