Wie gebruiken het Expotis Real Estate systeem?

Een greep uit de makelaars die gebruikmaken van de Expotis Real Estate makelaardij software. Voor elk van onze klanten maakten wij een uniek ontwerp en een unieke makelaarwebsite. Klik op de afbeelding voor meer informatie en klik eventueel op de link om rechtstreeks naar de betreffende makelaardij te surfen. Gebruik eventueel de vinkboxen rechts om de resultaten te filteren.

Kraaijkamp Makelaars

mobile-makelaarwebsite-kraaijkamp

Een volledige responsive makelaarwebsite met een uniek op maat ontworpen design voor Kraaijkamp Makelaars uit Utrecht.

Makelaardij van Santen de Hoog

van-santen-de-hoog-makelaars-home

Makelaardij van Santen de Hoog uit Groningen is onze eerste gebruiker van de Expotis Real Estate software. De makelaar website bevat een Google Maps woningpresentatie.

Troostwijk Taxaties

troostwijk-maps-kaart

Voor Troostwijk Taxaties ontwikkelden wij diverse webapplicaties waarin taxaties en waardebepalingen worden gevisualiseerd in Google Maps.

Alles voor Kinderen

custom-real-estate-webdevelopment

Maatwerk webdesign en Google Maps webdevelopment voor Alles voor Kinderen. De site is gekoppeld aan het Expotis Real Estate makelaar CMS.

USA Fietstours

usa-fietstours-webdevelopment

Voor USA Fietstours ontwikkelden we een touroperator website waar via men via Google Maps kan zoeken in het aanbod van fietsvakanties.

Silver Coast Invest

real-estate-website-silver-coast

Ontwikkeling van een professionele makelaarwebsite met strak design gekoppeld aan onze Expotis Real Estate Suite makelaar software.

Barrows Investments

real-estate-website-design

Voor Barrows Investments ontwikkelden wij een bijzondere en uitgebreide vastgoedwebsite, gebruikmakend van de Expotis Real Estate makelaarsoftware.

Immo Duitsland

real-estate-website-immo-duitsland

Een meertalige makelaarwebsite. Het beheer van alle objecten en relaties van de makelaardij gaat via onze Expotis Real Estate makelaar software.