Woningaanbod in Google Maps

Presenteer uw woningen in Google Maps

Een mooie presentatie van uw woningaanbod in een Google Maps kaart voegt veel toe aan uw makelaarsite. Expotis Real Estate is gespecialiseerd in de integratie van Google Maps in websites. Wij kunnen uw aanbod in Google Maps helemaal aanpassen aan uw wensen. Met speciale custom markers, een zoekfunctie, een mini-lijst met alle resultaten aan de zijkant van de kaart, wat u maar wilt. Met onze specialistische kennis en jarenlange ervaring in Google Maps webdesign kunnen wij voldoen aan al uw wensen.

Een snelle en overzichtelijke kaart

Voor veel woningzoekers is de locatie van doorslaggevend belang. Door middel van onze Google Maps implementatie kan men snel en in één oogopslag zien op welke locaties er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan hun zoekcriteria. Verschillende soorten of categorieën kunnen eventueel met verschillende soorten markeerpunten worden weergegeven, voor extra overzichtelijkheid. De eventuele koper kan vervolgens direct doorklikken naar de objectpagina met de uitgebreide informatie. Gebruiksvriendelijkheid staat bij Expotis voorop!

Ook voor tablet en mobiel

De Expotis Google Maps oplossingen zijn volledig responsive. Dat betekent dat ze werken op ieder schermformaat en zich altijd perfect aanpassen aan het gebruikte device, of dit nu een pc met groot scherm is, een laptop, een tablet of een smartphone.

googlemaps-design-webdesign