Gebruiksvriendelijk beheersysteem

Uw eigen CMS beheersysteem

Uw Expotis Real Estate website wordt geleverd inclusief een Content Management Systeem (CMS) dat u in staat stelt uw makelaarsite, uw objecten en uw klantrelaties zelf te beheren. Het CMS is geheel web based: u hoeft geen software te installeren. Bovendien is het Expotis Real Estate CMS eenvoudig en intuïtief te bedienen. U heeft geen enkele programmeerkennis nodig. Uw objecten staan snel online.

makelaar-cms-objecten-beheer


Hulp nodig? We staan 7 dagen per week voor u klaar

Het CMS bevat een uitgebreide helpfunctie. Maar mocht u er toch niet helemaal uitkomen, of als er iets misgaat, dan staan we voor u klaar. Onze helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 23.00 uur.

De kenmerken van ons makelaar software systeem:

 • Alleen functies die u ook echt gebruikt

  Wij passen uw makelaardij website CMS aan op uw specifieke situatie. Uw CMS bevat
  op die manier alleen de functies die u ook daadwerkelijk gebruikt.

 • Artikelkenmerken afgestemd op uw situatie

  De kenmerken van uw artikelen, zoals de beschrijving, maten, merk, kleur, gewicht, levertijd en dergelijke worden op uw situatie afgestemd.

 • Toevoegen van foto's, video, PDF

  Wanneer u dat wenst kunt u meerdere afbeeldingen en zelfs video of PDF-bestanden toevoegen aan uw artikelpresentatie.

 • Organiseren in categorieën, maten, merken, kleuren

  De mogelijkheden om uw artikelen te organiseren passen we aan op uw situatie.

 • Automatisch voorraadbeheer

  Via het CMS kunt u de voorraad instellen van uw artikelen. Wanneer er een artikel wordt verkocht, zal de voorraad automatisch worden aangepast.

 • Makkelijke bestellingen werklijst

  Bestellingen van uw webwinkel komen automatisch in een lijst te staan. Via deze 'werklijst' kunt u bestellingen openen en inzien, details van de bestelling wijzigen en de status van de bestelling veranderen.

 • Eenvoudig pagina's toevoegen aan uw web shop

  U kunt zelf informatieve pagina's toevoegen aan uw webwinkel met bijvoorbeeld meer informatie over uw winkel, de leveringsvoorwaarden, de verzendkosten, enzovoort. Het toevoegen van een pagina, inclusief mooie afbeeldingen is via de Expotis webwinkel software een fluitje van een cent.

 • Nieuws items, blog items, gallery module

  Wanneer u dat wenst voegen we ook deze modules toe aan uw webwinkel systeem. Via het CMS kunt u deze allemaal zelf beheren.