Blijvende betrokkenheid & meedenken

Uw makelaarsite is nooit af

Voor Expotis is uw makelaarwebsite nooit af. U groeit, en wij groeien mee. We bouwen voortdurend verder aan uitbreidingen en nieuwe functies van onze makelaarsoftware. De techniek staat bovendien niet stil. Zeker niet op het gebied van webdesign & -development, online marketing en zoekmachineoptimalisatie. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, en passen die toe op uw vastgoedwebsite.

Expotis blijft met u meedenken

makelaarwebsite-begeleiding-assistentieExpotis staat voor een goede relatie met zijn klanten. We blijven meedenken over verbeteringen aan uw makelaarsite en de gebruiksvriendelijkheid van ons beheersysteem. Daarnaast adviseren wij onze klanten ook over verbeteringen van teksten, afbeeldingen, websitestructuur en internetmarketing.

Gratis klein onderhoud

Uniek bij het Expotis Real Estate abonnement is dat u één uur gratis klein onderhoud per maand van ons krijgt. Een mooie onderschrijving van onze blijvende betrokkenheid. Denk hierbij aan kleine designverbeteringen, ontwerpen en toevoegen van een slideshow item of het plaatsen van een speciale button.

Afspreken voor koffie of lunch?

Uw Expotis contactpersoon ontmoet u graag tijdens een kop koffie of een lunch om alle voorgenoemde zaken met u te bespreken. Dat praat een stuk makkelijker!