Google maps website USA Fietstours online

01
Okt
door:
usa-fietstours-google-maps-webdesignSinds kort is de website www.usafietstours.nl online. USA Fietstours biedt fietstours in heel Amerika aan die uitgevoerd worden door goede en betrouwbare lokale fietstourbedrijven. USA Fietstours verzorgt de boeking, biedt uitgebreide Nederlandstalige informatie, verzorgt de betaling, de transfer, enzovoort.

Voor USA Fietstours hebben we een website opgeleverd waar men via een Google Maps kaart kan zoeken in het aanbod van de verschillende fietstours. Er kan gezocht worden op staat, op het type fietstour en op de periode. Ook de route van de betreffende fietstour wordt getoond in de kaart. Wanneer men geïnteresseerd is in de fietstour, kan men vervolgens een reservering doen via de site.

We ontwikkelden een uitgebreide beheeromgeving op waarin de tours en alle informatie beheerd kunnen worden. Alles kan in twee talen worden ingevoerd: de gehele website is tweetalig. Uniek is de mogelijkheid om zogenaamde GPX-bestanden te kunnen uploaden die de de route van de betreffende tour direct in de kaart laten zien. Alles bij elkaar een mooi stuk maatwerk!